Leje af anlæg og lysshow
Ring på 60594646

Pakke 1 (Op til 75 personer afhængig af højttalere)

Enten 12" eller 15" aktive stativ højttalere. Dertil lille røgmaskine, mikrofon og lysshow. Det hele samlet til en god pris. Så er du klar til at holde fest. Her kan man nemt sætte en computer, telefon eller tablet (vær opmærksom på at telefon og tablet giver lidt lavere lyd) til, og så lave sin egen jukebox. En billig pakke hvis du skal holde en mindre ungdomsfest, fest for voksne, eller vil gøre lidt ekstra ud af din fødselsdagsfest.

Pris for leje: kr. 600,- for 3 dage/døgn. Depositum: kr. 600,-

Pakke 2 (op til 80 personer)

Denne pakke indeholder aktive stativhøjttalere, aktiv 15" subwoofer, og en lille mixer med USB afspiller. Dertil lysshow og røgmaskine. Altså det perfekte valg til en fest med mange deltagere på dansegulvet. Der medfølger også en mikrofon til prisen, så du kan råbe forsamlingen op. 

Pris for leje: kr. 800,- for 3 dage/døgn. Depositum: kr. 800,-

For 100,- kr. ekstra kan du leje en subwoofer mere med. Så bliver det op til ca. 100 personer

Pakke 3 (op til 200 personer)

Pakken indeholder altid 2 sæt højttalere og 2 stk. subwoofere. Dertil 2 lysshows samt den store røgmaskine. Der medfølger også mixer og mikrofon, enten med ledning eller trådløs.

Pris for leje: kr. 2500,- for 3 dage/døgn. Depositum kr. 2500,-

Prisen er inklusiv levering opsætning og afhentning i en radius af 20 km fra Ikast. Skal vi køre længere med anlægget så spørg efter en god pris

Minipakke (op til 50 personer)

Prisbillig pakke når der skal gøres lidt ud af fødselsdagsfesten. Pakken består af vores mindste højttalere, et lille lysshow, og en mikrofon. Tilslut computer, telefon, eller tablet og spil din egen musik. Vi kan også klart anbefale pakken til børnefødselsdage, hvor det især med den medfølgende mikrofon er mega sjovt selv at synge med. Lav eventuelt karaoke på computeren, hvor man på youtube kan finde flere sange i karaoke version.

Pris for leje: kr. 400,- for 3 dage/døgn. Depositum: kr. 400,-

Sandbjerg lyd og lys, V/ Anders Sandbjerg Larsen, Bangsvej 46A, 7430 Ikast. Cvr.:38705148
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk