Leje af anlæg og lysshow
Ring på 60594646

Lysshow (lys 1)

Vi har dette lysshow på stativ, som kan styres på forskellige måder. Det kan køre automatisk, som stroboskop eller i takt til musikken. Hastigheden på lysskiftet kan også reguleres. Lyser i en del forskellige farver.

Se video under menupunkt video

Pris for leje: kr. 200,- for 3 dage/døgn. Depositum: kr. 200,-

Rabat ved samtidig leje af anlæg

Led lamper og moonflower (lys 2)

Effektsæt bestående af 2 stk. Moonflower og 2 LED par lamper. Dette sæt giver nogle virkelig fede effekter i et mørkt rum. Kombiner med en røgmaskine, og oplev at effekten bliver endnu federe.

Se videoer med effekterne under menupunkt videoer.

Pris for leje: 250,- kr. for 3 dage/døgn. Depositum: kr. 250,-

Rabat ved samtidig leje af anlæg

Lille lysshow (lys 3)

Dette lille sæt semi prof lysshow, er velegnet til den lille hyggelige fest. Det består af en LED "globe" som skaber en særdeles flot effekt med røde, grønne, blå farver i forskellige mønstre, på loft/væg/gulv alt efter hvordan man placerer den. Dertil en LED lampe som kan styres af musikken med skiftende farver og hastigheder, eller på andre programmer efter humør.

Pris for leje: kr. 150,- for 3 dage/døgn. Depositum: kr. 150,-

Rabat ved samtidig leje af anlæg eller andet udstyr

Laser effekt

Lille lækker laser effekt som især sammen med en røgmaskine tilføjer noget til festen.

Se video med effekten under menupunkt videoer.

Pris for leje: 100,- kr. for 3 dage/døgn. Depositum: kr. 100,-

Rabat ved samtidig leje af anlæg eller andet udstyr

UV spot

Suppler lysshowet med en UV spot hvis du skal holde rave party, eller bare synes det kunne være fedt hvis dine gæster har UV sminke eller UV maling på. For at det skal være sjovt, skal der bruges UV farver. Lampen i sig selv har ingen effekt, og det menneskelige øje kan ikke se UV lyset. Vær opmærksom på at lyset tiltrækker insekter, hvis du holder fest udendørs.

Pris for leje: kr. 100,- for 3 dage/døgn. Depositum: kr. 100,-

Rabat ved samtidig leje af anlæg eller andet udstyr

Lille røgmaskine (røg 1)

Denne lille manuelle røgmaskine tilfører lidt lysshow i sig selv, da de indbyggede LED pærer skifter farve i forskellig hastighed hele tiden. Maskinen styres via en knap på en lang ledning. Når du lejer denne maskine medfølger altid en fyldt beholder med væske. Beholderen har væske nok til en hel fest. Én fyldt beholder er inkuderet i prisen. Skal du bruge mere væske koster det lidt ekstra.

Pris for leje: kr. 150,- for 3 dage/døgn. Depositum: kr. 150,-

Rabat ved samtidig leje af anlæg eller andet udstyr

Stor røgmaskine (røg 2)

Denne professionelle røgmaskine kan let fylde selv de største rum med røg. Den styres fra en fjernbetjening med langt kabel. Den kan indstilles på mange måder, og kan også køre helt automatisk. Det store varmelegeme giver hurtig opvarmning, og den store beholder indeholder væske nok til en lang fest. Når du lejer denne maskine medfølger altid en fyldt beholder med væske. Beholderen har væske nok til en hel fest. Én fyldt beholder er inkuderet i prisen. Skal du bruge mere væske koster det lidt ekstra.

Pris for leje: kr. 300,- for 3 dage/døgn. Depositum: kr. 300,-

Rabat ved samtidig leje af anlæg eller andet udstyr

Sandbjerg lyd og lys, V/ Anders Sandbjerg Larsen, Bangsvej 46A, 7430 Ikast. Cvr.:38705148
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk