Leje af anlæg og lysshow
Ring på 60594646

Betingelser for leje af udstyr hos os

De viste priser er afhentet og afleveret på vores adresse i Tulstrup, 7430 Ikast. Udstyret SKAL hentes i bil (med en vis størrelse) eller i lukket trailer. Kommer du med en åben trailer for at hente udstyr hos os, så får du det ikke med.

Vi kan også tilbyde levering, opsætning og afhentning til priser fra kr. 200,- (op til 20 km fra Ikast). Afstande derover afregnes efter km takst og timepris.

Det lejede udstyr er som udgangspunkt til rådighed i 3 dage/døgn. Skal du bruge udstyret i længere tid, så forespørg på pris. Du behøver heller ikke have det stående i 3 dage, hvis du kun skal bruge det én dag. Lejen er den samme, men du slipper for risikoen for tyveri eller at der sker skader på vores udstyr.

Leje skal betales ved afhentning/levering. Der opkræves derudover et depositum afhængig af hvad du lejer, som tilbagebetales ved aflevering/afhentning. Vel at mærke hvis udstyret ellers ikke er påført nogen former for skader.

Skader påført af lejer, vil altid blive krævet erstattet. Så pas godt på vores udstyr, så bliver det billigst for os alle.

 

 

Sandbjerg lyd og lys, V/ Anders Sandbjerg Larsen, Bangsvej 46A, 7430 Ikast. Cvr.:38705148
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk