Leje af anlæg og lysshow
Ring på 60594646

Sandbjerg lyd og lys er en lille hobbyvirksomhed, ejet og drevet af mig, Anders Sandbjerg Larsen. Jeg driver til daglig virksomheden Skadedyrssikring DK ApS, som jeg ejer sammen med en kompagnon.

Jeg er specialist indenfor bekæmpelse af skadedyr, men har siden ungdommen haft en lidenskab for musik. Derfor kom det nemt til mig da jeg en dag besluttede at leje nogle højttalere ud. Siden er der købt meget mere udstyr til, og jeg udvider løbende med mere og bedre udstyr.

Du skal altid have en aftale om leje før du kommer hos os. Du kan altså ikke bare møde op i vores åbningstider, og satse på at kunne leje udstyr til din fest.

Hvis du ikke afleverer til aftalt tid, kan vi finde på at tage et gebyr for sen aflevering. Vi trækker gebyret fra depositummet. Så hvis du ved at du bliver forsinket med aflevering af udstyr, så sørg lige for at kontakte os så vi kan aftale nærmere

Hverdage

På hverdage kan udstyr hentes eller afleveres i tidsrummet

  • 17.00 til 20.00

Eller efter aftale

Weekend

Lørdag og søndag kan udstyr hentes eller afleveres i tidsrummene

  • Lørdag 12.00 til 15.00
  • Søndag 12.00 til 14.00

Eller efter aftale

Levering og opsætning

Levering og opsætning sker altid efter aftale. Vi sørger selvfølgelig med at være til rådighed i det tidsrum du eventuelt har lejet lokaler

Sandbjerg lyd og lys, V/ Anders Sandbjerg Larsen, Bangsvej 46A, 7430 Ikast. Cvr.:38705148
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk